Ampliamento Castello di Legnano Riflessioni di luce tridimensionali e un sistema di scale e passerelle che sfrutta antichi
passaggi per collegare ambienti posti a differenti quote per il nuovo percorso espositivo museale

Dati Progetto
BORGO Riqualificazione area Nord-Ovest Complesso Museale del Castello di Legnano, Legnano (MI), Italia, 2009

Tipologia di intervento
Fornitura apparecchi di illuminazione Viabizzuno

Progettazione architettonica
Elena e Francesco Colorni Architetti

SHARE ON


Fotografie
Giulio Boem

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google